Novellák

& más írások

 

Szabadidőmben szívesen filmezek, sorozatozok, játszok, vagy olvasok. Utóbbi hobbimat ráadásul a másik oldalról is szeretem megfogni, ha időm engedi: én magam is írok mások szórakoztatására:

Macskaidők

Egy rövid történet a jövőből. Interjú a Föld utolsó élő emberével.

Hosszú kihagyás után 2020 augusztusában írtam egy új novellát egy történettel, ami már rég itt motoszkált a fejemben. Könnyű lenne csak egy vetületét bemutatnom ajánlónak, de sokkal nagyobb élvezet, ha mondatról-mondatra bomlik ki a cselekmény az olvasó előtt.

Macskaidők

Rövid vélemények, blog, Szőke-Kiss Márton, szabadúszó, illusztrátor, grafikus, budapest, békéscsaba

Rövid vélemények

Ezen a blogon, ahogy a neve is mutatja, röviden véleményezem azokat a filmeket és sorozatokat amiket láttam, könyveket, amiket olvastam, vagy épp játékokat, amikkel játszottam. A lényegre törően, tömören.

Rövid vélemények

Néhány napra Édentől, regény, Szőke-Kiss Márton, szabadúszó, illusztrátor, grafikus, budapest, békéscsaba

Néhány napra Édentől

Pár évvel ezelőtt írtam egy posztapokaliptikus regényt három fiatalról, akik egy kipusztult világban próbálnak boldogulni. A regény fele részben ebben az embert próbáló környezetben játszódik, fele részben pedig a múlt eseményeit mutatja be, ahol is a gyerekek egy Harry Potter szerű fantasy sorozat főszereplői voltak. 

A regény online olvasható ezen az oldalon, letölthető Google Playről, vagy akár e-book formátumban e-könyv olvasóra.

Néhány napra Édentől

Karácsony novella, Szőke-Kiss Márton, szabadúszó, illusztrátor, grafikus, budapest, békéscsaba

Karácsonyi novella

2015-ben írtam egy karácsonyi novellát, aminek 5 fejezetét advent vasárnaponként jelentettem meg a novella blogján, az utolsó részt pedig szenteste reggelén posztoltam. 2017-ben új történettel jelentkeztem, amely már egy részletben jelent meg, szenteste előtti napon.

A 2015-ös novellát itt tudod elolvasni és itt találod az illusztrációkat!

A 2017-es novellát itt tudod elolvasni és itt találod az illusztrációkat!