A tavasz és az ősz a kedvenc évaszakom. Ilyenkor, ha időm engedi, szívesen sétálok egyet a városban, vagy azon túl. Egyik ilyen sétám alkalmával elképzeltem az álom munkakörnyezetet, ahol a legjobban menne az alkotás. Egy kicsiny kunyhót, méretes ablakokkal, valahol a hegyekben. Körülötte inspiráló panorámával.

Ebből az ötletből nőtt ki a My Tower projectem, ami immár nem egy kicsiny kunyhó, de egy kecses torony, nyolc szinttel, amely mind egy-egy élettérnek ad helyet.

A torony tetején nyitott tetős étkező, csodálatos kilátással, virágokkal, távcsővel, amivel a közeli hegyeket lehet kémlelni. Alatta dolgozószoba, amiről mindig álmodtam - természetesen a világ háta mögötti toronyban, van áram. Varázslattal, semmi sem lehetetlen. Az ötödik szint, a nappali, ahol össze tudunk ülni, távolról érkezett látogatóinkkal beszélgetni, társasjátékozni. A konyha remek szellőzéssel és minden modern konyhai eszközzel felszerelve. Hatalmas sütőlappal, ahol a legfinomabb fogások készülnek. Itt főleg a barátnőm tevékenykedne. Alatta a hálószoba franciaággyal. A fürdőt egy hatalmas jakuzzis kád uralja, nameg egy sarokablak, hogy fürdés közben is részünk legyen a csodálatos látványban. A kamra különlegessége, hogy az egyik oldalán egy falnyi méretű nyílás van, amihez le tud parkolni a élelmiszereket áruló árus repülője. A legalsó, föld alatti szint a varázsló szobája, ami a torony védelméért felelős. Hogy csak egy példát mondjak: Egyik ablakon sincs üveg, ezért viharok idején a varázsló kamrából lehet láthatatlan burkot vonni a torony köré.

My favourite seasons are autumn and spring. These times of the year I enjoy walking around the town or beyond that if I get some free time. During one of these walks I imagined the perfect work environment, where I could truly be creative and effective. A small shack with large windows, somewhere in the mountains. Surrounded by inspiring and breath-taking view.

 

From this idea grew out the My Tower project, which is actually not a small shack anymore, but an elegant eight-storeyed tower, each storey giving place to different living space.

 

On top of the tower there is an open dining area with a beautiful view, flowers and a telescope, whereby I can spy on the near mountains. Below that there is the workroom, which I have always dreamt of. The fifth storey is the living room, where we can gather together and sit down with our guests to have a great talk or play board games. The kitchen is equipped with the most modern elements. This is the place where the most delicious meals are cooked. The kitchen would be my fiancée’s territory. Below this storey is the bedroom with a comfortable double bed. The bathroom is dominated by a huge bath tub and a corner window, only to enjoy the picturesque view during a bath. The speciality of the pantry is that one of its walls has a wall-size hole, where the grocery delivery service is able to park its plane. The last storey is the underground level, the magic chamber, it is responsible for the safety of the tower. As none of the windows have glass in them, during a storm for example, the wizard embraces the tower in an unseen shell.