ujujujujuj.jpg

Ez a három rövid történet a Szegedi Szakképzési Centrum megrendelésére jött létre egy nagyobb project keretein belül. Célja, hogy felhívja a figyelmet olyan serdülőket érintő fontos problémákra, mint a testképzavar, bullying és a kábítószer használat.

A project kezdetén nem volt még eldöntve, hogy a képregényekhez fog-e tartozni szöveg, ezért úgy meséltem el ezeket a rövid, tárcáknak is beleillő történeteket, hogy szövegezés nélkül is át tudják adni az üzeneteiket. Később a végleges kiadványba bekerült néhány szövegbuborék, de úgy éreztem itt hatásosabb csak képekkel együtt megjeleníteni az oldalakat.

Nagyobb méretért kattints a képekre!

 

These three short stories were commissioned by the Szegedi Szakképzési Centrum as part of a larger project. It aims to raise awareness of important issues affecting adolescents such as body image disorder, bullying and drug use.

 

At the beginning of the project, it wasn't decided whether the comics would have text, so I told these short stories, so that they could convey their messages without words. Later, some speech bubbles were added to the final publication, but I felt it was more effective to display the pages with images only.